duminică, 30 ianuarie 2011

Spalarea creierului operatiune grea ...

   Avem o gramada de probleme in viata noastra de zi cu zi. Toate se aduna in capul nostru, oare cum sa facem sa fim mai fericiti. Nimic mai simplu ne spalam creierul si uitam de toate cele multe. Dar cum facem? Unde mergem?  Foarte simplu dai pe google spalareacreierului si dai de mine ce este asa de greu.
     Inainte de a intra pe blog iti recomand sa ai in partea dreapta o sticla care sa contina bautura ta alcoolica preferata, un album cu pozele tale preferate in care ai iesit cel mai bine. Iar in partea stanga o oglinda mare in care sa te poti vedea cat de bine ai evoluat urmand acest tratament miraculos, transmis din generatie in generatie, numai pe cale orala.
     Dupa primele minute vei avea senzatia ca tu esti o persoana importanta, 10 minute mai tarziu ca eu sunt o persoana importanta, imi vei vorbi politicos. Apoi vei aveea impresia ca imi bat joc de tine, eu iti voi zice ca nu, tu ai sa ma crezi cu greu.
     Vreo 25 de minute mai tarziu vorbim de altii ne intelegem super, hopa, am descoperit subiect de discutie, barfa. Vorbim de fotbal , eu ascult si te aprob, dupa un timp iti dai seama ca numai tu vorbesti despre fotbal, iti ceri scuze si vorbesti despre vreme. Incerci sa ma faci sa inteleg ca ai vazut nori in partea cealalta a orasului, eu iti explic ca bunica mea a pornit azi dimineata din casa fara umbrela, deci clar daca ea nu a reusit prin ochelarii ei murdari  sa vada nori, cum poate unul ce urmeaza tratamentul meu sa isi mai aduca aminte ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu